Ombruksmarked i Bergen

Hver tirsdag har alle muligheten til å gjøre bærekraftige og billige bruktkupp på Nyverdi – BIRs ombruksmarked i Møllendalsveien.

På markedet vil fine gjenstander hentet inn fra gjenvinningsstasjonene få nye eiere. Alle tingene er vasket, klargjort og sett over før de blir satt frem i butikkområdet. Her finner du blant annet kjøkkenutstyr, bilder, leker, spill, sportsutstyr, bøker, pyntegjenstander, møbler, verktøy, elektriske artikler og sesongvarer.

Åpningstid: Tirsdager kl. 14–19.

Adresse: Møllendalsveien 40, 5009 Bergen

Merk at det ikke er mulig å levere inn gjenstander til ombruk i Møllendalsveien. Her er det kun utsalg.

Brukthallene

I alle miljøparkene i Bergensområdet er det ombrukstilbud til innbyggere i kommunene Askøy, Bergen, Bjørnafjorden, Kvam, Osterøy, Samnanger og Vaksdal. 

 Ta en titt når du er innom gjenvinningsstasjonen og se om du finner noe du har bruk for (og sett fra deg uskadde ting du ikke trenger lenger, men som andre kan få bruk for).  Brukthallene har samme åpningstid som gjenvinningsstasjonen, med unntak av i Møllendalsveien og i Salhusveien. På hverdager vil disse brukthallene være åpen kl. 10-14 og 15-19.  På den lørdagsåpne stasjonen i Salhusveien blir brukthallens åpningstid kl. 10-14 på lørdager. Det vil for øvrig fremdeles være mulig med innlevering av ombruksgjenstander i hele stasjonens åpningstid. 

Les mer