Vi inviterer borettslag, velforeninger, skoler, barnehager og andre til å delta i vår ryddedugnad. Dette er sjansen til å gjøre det fint i nabolaget og nærmiljøet før festdagene i mai. Bruk påmeldingsskjema nederst på siden.

Trygg vårdugnad i koronatiden

Det er ingenting i veien for å gjennomføre vårrydding nå, men alle som deltar må ta trygge forhåndsregler. Det er viktig å ta vare på både helsen og naboskapet.

Viktige råd:

  • Hold avstand til hverandre
  • Bruk hansker og eventuelt annet verneutstyr
  • Del gjerne opp dugnaden på flere mindre grupper 


Steg 1: Meld deg på 

Når vi har tilgjengeliggjort påmelding, vil du finne påmeldingsskjemaet nederst på denne siden.

Steg 2: Hent sekker og hansker

Like før aksjonen kan sekker og hansker hentes gratis på alle BIRs gjenvinningsstasjoner.

Steg 3: Innkall til dugnad

Det er hyggelig og går raskt når flere rydder sammen. Her er en plakat som du kan skrive ut og henge opp på en oppslagstavle. Skriv på tid og sted for dugnaden. Du kan også skrive ut diplom og dele ut til deltagerne etter dugnaden. NB! Av sikkerhetshensyn inkluderer ikke dugnaden bossplukking langs offentlig vei.

Steg 4: Lever dugnadsbosset

Dugnadsboss fra nærmiljøet skal leveres i de grønne vårdugnadssekkene. Ikke bruk svarte bossekker eller strandryddesekker. Lever sekkene til en av BIRs gjenvinningsstasjoner sammen med påmeldingsbekreftelsen du får på epost.

Store gjenstander som gamle sykler, bildekk og hageavfall kan også leveres til gjenvinningsstasjon sammen med sand, grus og stein.

 

Påmelding til vårdugnad 2021

Hvor skal dere rydde?

Dato må være innenfor 19. april til 7. mai

Som f.eks bildekk, store plasttønner, bilbatteri eller kanner med oljerester etc.